lørdag 8. mai 2010

By-veska

Jeg har nå omsider sydd by-veska til AnnaKa, mønsteret kom i 2006 og har stått på ønskelista lenge. Men det er stadig andre prosjekter så det har blitt utsatt. Har laget glidelås slik at jeg kan lukke den.
Droppet glidelåslommen inni og laget heller flere små lommer..

Og selvfølgelig måtte jeg ha en matchende pung.. til leppestift, tyggis, etc.... Mønsteret til denne er ikke av nyere dato, jeg har funnet fremgangsmåten på nettet..






onsdag 5. mai 2010

Wienerbrød

I dag har jeg prøvd meg på wienerbrød, husket vi bakte det på skolen en gang for veldig leeenge siden.. Det var ikke vanskelig, men endel kjevling må til.. Har nettopp tatt en smaksprøve og de smakte veldig godt.. Så dette blir kos til ettermiddagskaffen..


mandag 3. mai 2010

Bunad.

Dette er årsaken til at alle andre sy-prosjekter har vært nedprioritert, men nå er endelig bunaden ferdig og overlevert konfirmanten. Det har vært veldig mye jobb, men artig lell.. Og det må sies at hun ble veldig fin.. Så nå kan konfirmasjonsdagen bare komme, vi gleder oss..

Engleløper

Det har vært relativt stille på sy-fronten i vinter, men litt har det nå blitt. Bl.a. denne løperen, i utgangspunktet er det en juleløper, men jeg har valgt røde nøytrale stoffer sånn at den kan brukes hele året..